Vijftigers.
En een paar jonkies
van in de veertig.
Dat is wie we zijn.

Allemaal hebben we gewonnen en verloren. We hebben gezien wat werkt in het leven. En wat niet. We hebben gevierd, groots uitgepakt. En in zak en as gezeten.

 

Met deze wijsheid en levenservaring helpt ons bedrijf NLProVitaal bedrijven, teams en organisaties.

 

NLProVitaal biedt een preventief gezondheidsproduct. En helpt mensen vanuit verschillende takken van sport. Dat is uniek. Niet wachten tot het bijna te laat is, zoals bij een hoog ziekteverzuim. Maar, preventief sturen op de gezondheid van je mensen en je bedrijf.

 

Wij kijken, samen met jou, vanuit verschillende perspectieven naar mensen, eventuele klachten en je team.

 

Dat is echt anders.
Ervaar het maar.

Jack Smit, coach

Burn out. Ziekteverzuim. Vroegtijdig vertrek van medewerkers. Belabberde communicatie. Organisaties die regelmatig tijd maken voor mensen en naar ze luisteren, weten dit succesvol te vermijden.

 

De kunst is om mensen te leren waar het leven over gaat. Vooral jonge mensen hebben dit niet altijd scherp. En vallen daardoor uit. Of wisselen van baan. Ik draag bij aan de ontwikkeling van mensen. Aan hun mentale kracht. Ze ontdekken wie ze zijn, waarvoor ze staan en hoe ze dit krachtig inzetten. Dat ontspant, geeft richting en werkt een stuk lekkerder.

 

’ Kwetsbaarheid is kracht.

jack-smit-mentaal-coach

Kom in contact
met Jack:

René Valk, sportinstructeur

 

‘Wie fysiek fit is, is dit mentaal vaak ook. In het dagelijks leven én op het werk. Ik coach mensen bij bewegen. Samen kijken we hoe we dit kunnen combineren met goed ademhalen. En met het werk natuurlijk. Op een manier die bij mensen past. En die ze uitdaagt.

 

Zo blijven medewerkers gezond, snel, fit en flexibel. Lichamelijk en in hun hoofd. Hoe waardevol is dat? Zowel voor medewerkers, als voor jouw bedrijf/organisatie?’

 

Je kunt niet iemand anders zijn.

rene-valk-bewegings-specialist

Kom in contact
met René:

Dr Edward Blommaart, levensstijl- en voedingscoach

 

‘Huis. Werk. Auto. Inkomen. Anderen. Alles lijkt belangrijker dan je eigen gezondheid. En dat terwijl onze gezondheid misschien wel het meest waardevolle is, dat we hebben.

 

Ik leer mensen om bewuste keuzes te maken. In leefstijl, in voeding, in ontspanning. Keuzes op basis van de nieuwste wetenschappelijke inzichten. Keuzes die passen bij wie mensen zijn. Daar worden ze mensen gelukkiger van. Gezonder. Zekerder. Belangrijk voor henzelf en voor jou als ondernemer. Alleen zo kan iemand zich voor honderd procent inzetten.’

 

Vertrouwen in de veerkracht van je lichaam, is de sleutel naar gezondheid.

edward-blommaart-othomoleculair-voedingsdeskundige

Kom in contact
met Edward:

Wouter van Assendelft, operationeel manager

‘Jonge bedrijven hebben het vaak al in hun bloed: medewerkers goed inzetten. Oudere organisaties zitten vaak nog vast in producten, prijzen en processen. Dat is jammer. Want, daar valt nauwelijks winst te behalen.

 

NLProVitaal helpt jouw organisatie aan een moderne, warme, menselijke en gezonde bedrijfscultuur. Een cultuur waarin medewerkers het beste uit zichzelf halen. Daar worden zij gelukkiger van. En jij ook. Het levert namelijk nieuwe wegen en inzichten op. Meer winst op de lange termijn.

 

’ Alles wat je aandacht geeft, groeit!

wouter-van-assendelft-event-organiser

Kom in contact
met Wouter:

Thijs Zaadnoordijk, fysiotherapeut

 

‘Gezondheid is een secundaire arbeidsvoorwaarde. Daar zorg je als ondernemer voor. En natuurlijk niet pas als medewerkers zich ziek melden of uitvallen.

 

Als fysiotherapeut kijk ik graag mee naar de werkhouding in jouw bedrijf. Hoe zitten medewerkers erbij? Hoe bewegen ze? Hoe lang? Hoe vaak? Met de juiste tips en tricks houdt iedereen zijn lichaam fit. En voorkomen we klachten.’

 

Als anderen het kunnen, waarom ik niet?

thijs-zaadnoordijk-fysiotherapeut

Kom in contact
met Thijs:

Tijdgebrek en prestatiedruk zorgen voor
meer stress, futloosheid en burn out

 

NLPro-Vitaal: Eén aanspreekpunt, flexibel en professioneel, voor op maat gesneden oplossingen. Een one-stop- shop die werkgever en medewerker helpt om uit de spagaat en met beide benen stevig op de grond te komen.

Onderdeel van de NLPro Vitaal:

Jack Smit
Mentaal Coach / trainer / communicatie specialist / Heartmath therapeut

René Valk
Sport en beweging specialist – Ice man trainer

Edward Blommaart
Levensstijl- en voedingscoach

Thijs Zaadnoordijk
Fysiotherapeut / beweging specialist

Wouter van Assendelft
Operationeel manager